Shoe Care

Οδηγός Λάμψης Παπουτσιού

παπούτσι με δυνατό γυάλισμα και λάμψη

Ένα ποιοτικό λείο δέρμα μπορεί όχι μόνο να γυαλίσει, αλλά να λάμψει! Οδηγός Λάμψης Παπουτσιού λοιπόν…

 

Τώρα η δημιουργία λάμψης στα παπούτσια είναι τόσο εύκολη που μπορεί να επιτευχθεί από οποιονδήποτε. Ξεκινώντας τις οδηγίες για την λάμψη των παπουτσιών, πάμε να δούμε τα βασικά προϊόντα που θα χρειαστούμε.

Προϊόντα Χρήσης

 

ΠΟΤΕ πρέπει να χρησιμοποιηθεί το Mirror Shine;

Εάν θέλετε τα παπούτσια σας να είναι γυαλιστερά, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτόν τον οδηγό μόλις τα παπούτσια σας καθαριστούν και γυαλιστούν: Ανατρέξτε στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ .

ΠΟΥ πρέπει να εφαρμοστεί το Mirror Shine;

Το Mirror Shine πρέπει να εφαρμόζεται στις ενισχυμένες περιοχές του παπουτσιού που δεν λυγίζουν (όπως τα δάκτυλα των ποδιών και πάνω από το τακούνι) για να αποφευχθεί το σπάσιμο του φινιρίσματος.

 

Βήμα 1

Λάμψτε με το Pâte de Luxe

Βάλτε νερό σε ένα μικρό ποτήρι ή φλιτζάνι. 

Εφαρμόστε το PÂTE DE LUXE 1925 στο δέρμα σε μικρές κυκλικές κινήσεις. Απαιτείται μόνο μια μικρή ποσότητα βερνικιού κεριού.

Βήμα 2

Ξήρανση

Αφήστε το να στεγνώσει μερικά λεπτά.

Βήμα 3

Στίλβωμα

Βουρτσίστε απαλά με κινήσεις τακτικές εμπρός πίσω. Επιλέξτε μια βούρτσα κατάλληλη για γυάλισμα, ώστε να αναδείξει την φυσική λάμψη του κεριού.

Βήμα 4

Mirror Gloss

 

a) Με ένα βαμβακερό πανί σφίξτε το 2ο και 3ο δάχτυλο σας. Πάρτε μικρή πόσότητα MIRROR GLOSS με το πανί και επαλήψτε με κυκλικές κινήσεις την περιοχή του παπουτσιού για να λάμψει. Η πίεση στο δέρμα πρέπει να είναι ελαφριά. Επαναλάβετε την εφαρμογή. Μόλις αισθανθείτε να μην ολισθαίνει όπως πρίν, ρίξτε μερικές σταγόνες νερό στο δέρμα με το δάχτυλό σας.

b) Κτυπήστε απαλά το δέρμα με τα δύο σας δάχτυλα, που έχουν το πανί γύρω τους, ενώ κάνετε κυκλικές κινήσεις. Ο στόχος είναι τώρα να αναδειχθεί η λάμψη του παπουτσιού επαναλαμβάνοντας τα προηγούμενα βήματα για να ενισχύσετε τη γυαλάδα. Η έντονη γυαλάδα είναι μια αργή λειτουργία. επαναλάβετε το βήμα a & b αρκετές φορές και μην διστάσετε να εναλλάξετε από το αριστερό παπούτσι στο δεξί παπούτσι για να αφήσετε τα διαφορετικά στρώματα κεριού να στεγνώσουν.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Pate de Luxe και Mirror Gloss;

Το MIRROR GLOSS, έχει μοναδικό σκοπό την επίτευξη της υψηλότερης στιλπνότητας, επιλέγοντας προσεκτικά τα πιο σκληρά και πιο λαμπερά φυσικά κεριά. Βασισμένο στην τερεβινθίνη, ενός φυσικού λιπαρού διαλύτη που επιτρέπει τη βέλτιστη διαδικασία πρόσφυσης και στεγνώματος μεταξύ διαδοχικών λεπτών στρώσεων MIRROR GLOSS .

Το PÂTE DE LUXE MEDAILLE D’OR είναι φυσικά μαλακότερο. Σκοπός του δεν είναι μόνο η υψηλή λάμψη αλλά και ο καθαρισμός, η θρέψη και η ενυδάτωση του δέρματος.

Βήμα 5

Ξήρανση

Αφήστε το να στεγνώσει για ½ ώρα χωρίς να βουρτσίζετε το δέρμα.

 

Βήμα 6

Τελειώνοντας

Πολύ απαλά τρίψτε με το ειδικά σχεδιασμένο ΓΑΝΤΙ ΓΥΑΛΙΣΜΟΥΗ χρήση του γυαλιστικού γαντιού θα αποτρέψει τις γρατσουνιές στον καθρέφτη.

δεσ ακομα: Οδηγός Βαθύ Καθαρισμού σε Λείο Δέρμα

 

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *