Shoe Care

Δέρμα Cordovan – Οδηγός Λάμψης

Το δέρμα cordovan είναι ένα δέρμα με μοναδική λάμψη. Μετά το άρθρο ” Δέρμα Cordovan – Οδηγός Βαθύ Καθαρισμού” , έρχεται ο οδηγός λάμψης για παπούτσια από cordovan.

Τι θα χρειαστούμε:

Μετά το καθάρισμα των παπουτσιών ξεκινήστε την διαδικασία λάμψης.

ΒΗΜΑ 1 – Pate de Luxe

Εφαρμόστε το Pate de Luxe στο στο δέρμα με μικρές κθκλικές κινήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό βαμβακερό πανί για την εφαρμογή. Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα βερνικιού.

Tip

Σε ένα ποτηράκι βάλτε λίγο χλιαρό νερό. Ακουμπήστε το δάχτυλό σας στο νερό και αφήστε να πέσουν πάνω στο σημείο που γυαλίζετε με το βερνίκι μια δυο σταγόνες. Αυτό θα βοηθήσει την διαδικασία γυαλίσματος. Το χλιαρό νερό θα βοηθήσει τα κεριά του Pate de Luxe να ζεσταθούν και να δράσουν καλύτερα.

ΒΗΜΑ 2 – Στίλβωμα

Με βούρτσα γυαλιζουμε  για να αναδείξουμε την φυσική λάμψη του κεριού.

ΒΗΜΑ 3- Mirror Gloss

Οι περιοχές του παπουτσιού όπου το δέρμα είναι σκληρό, όπως στο μπροστινό καπάκι και στο πίσω μέρος, μπορούν να είναι γυαλιστερές.

  1. Εφαρμόστε Mirror Gloss
  2. Με τη βοήθεια του βαμβακερού μπάνιου, εφαρμόστε απαλά στο δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Το γυάλισμα καθρέφτη είναι μία αργή διαδικασία. Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 αρκετές φορές ενώ αφήνετε το κάθε στρώμα να στεγνώσει.

ποια είναι η διαφορά μεταξύ Pate de Luxe και Mirror Gloss;

Το Mirror Gloss, έχει ως μοναδικό σκοπό την επίτευξη της υψηλότερης γυαλάδας.

Το Pate de Luxe έχει ως σκοπό μια πιο ήπια γυαλάδα, καθώς και τον καθαρισμό, την θρέψει, και την ενυδάτωση του δέρματος.

ΒΗΜΑ 4 – Ξήρανση

Αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν για μισή ώρα χωρίς να βουρτσίσετε το δέρμα.

ΒΗΜΑ 5 – Φινίρισμα

Γυαλίστε πολύ απαλά με το ειδικά σχεδιασμένο γάντι γυαλίσματος. Η χρήση του γαντιού γυαλίσματος θα αποτρέψει το γυάλισμα καθρέφτη να γρατσουνιστεί από την βούρτσα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *