leather care, Shoe Care

Οδηγός Τακτικής Φροντίδας για Δέρμα Nappa

Τι είναι το δέρμα nappa; Χρειάζεται φροντίδα; Ποια είναι τα καλάλληλα προϊόντα περιποίησης;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Αρχικά ας δώσουμε έναν ορισμό για το δέρμα Nappa.

Το δέρμα Nappa είναι ένα από τα ποιοτικότερα και πιο ακριβά είδη δέρματος. Πρόκειται για ένα μαλακό, γεμάτο δέρμα το οποίο προέρχεται από δέρμα αγελάδας, μοσχαριού, βουβαλιού, αρνιού και κατσικάς ή κατσικιού. Είναι το πιο εύθραυστο είδος δέρματος και έχει ιδιαίτερη, λεία αίσθηση. Το συγκεκριμένο δέρμα χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολυτελών τσαντών, γαντιών, παπουτσιών, αποσκευών και ειδών ένδυσης. Το δέρμα αυτό, όπως καταλαβαίνετε, απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και καθαρισμό. 

Πάμε να δούμε βήμα βήμα τα στάδια φροντίδας του δέρματος Nappa.

Τι θα χρειαστούμε:

Πώς να καθαρίσετε ένα δέρμα Nappa

ΒΗΜΑ 1 – Βούρτσισμα

Αρχικά, αφαιρέστε τυχόν ρύπους από την επιφάνεια του δέρματος κάνοντας απαλή χρήση με μια καθαρή βούρτσα με τρίχα αλόγου.

Saphir_brush5.2-

ΒΗΜΑ 2 – Nappa Cream

Εφαρμόστε την κρέμα Nappa. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ενισχύσει και να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα παπούτσια σας. Εφαρμόστε με 100% βαμβακερό πανί. Αφήστε να στεγνώσει για μερικά λεπτά.

Πως να εφαρμόζεται η κρέμα Nappa

Πάντα να δοκιμάζετε σε μια κρυφή επιφάνεια δέρματος για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι απόλυτα συμβατό το δέρμα με την σύνθεση της κρέμας Nappa.

Ξεκινήστε απλώνοντας την κρέμα στα πλαϊνά του παπουτσιού, χρησιμοποιώντας μια κίνηση εμπρός – πίσω, πιέζοντας ελαφρά και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πτυχές.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την ειδική κρέμα Nappa;

Η κρέμα Nappa Saphir Medaille D’or έχει διακριθεί για την εξαιρετικά ήπια και χωρίς διαλύτες σύνθεσή της, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει την εμφάνιση των πιο εύθραυστων δερμάτων. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα θρέφεται σε βάθος και προστατεύεται χωρίς να επηρεαστεί η αρχική του εμφάνιση.

Saphir_cloth_Renovateur2-

ΒΗΜΑ 3 – Λάμψη

Σκουπίστε την στεγνή επιφάνεια με ένα καθαρό βαμβακερό πανί για να δώσετε λάμψη και να αφαιρέσετε την περίσσεια κρέμας.

ΒΗΜΑ 4 – Στεγανοποίηση

Εφαρμόστε το SUPER INVULNER για να προστατέψετε τα παπούτσια από λεκέδες και φθορά που προκαλούν το νερό, η βρωμιά, το χιόνι, το λίπος.

Saphir_waterproofing

Με αυτό τον Οδηγό Τακτικής Φροντίδας για Δέρμα Nappa θα καταφέρετε να κάνετε τα αγαπημένα σας παπούτσια να διαρκούν στον χρόνο.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *