shoe clean

Πως να καθαρίσω αθλητικά παπούτσια και sneakers ;

pos-na-kathariso-athlitika-papoytsia-kai-sneakers

Πως να καθαρίσω τα αθλητικά παπούτσια και τα sneakers ;

Τα αθλητικά παπούτσια και τα sneakers είναι τα παπούτσια που φοράμε πιο συχνά, επομένως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για σωστό καθαρισμό.

Η χρήση οικιακών προϊόντων όπως ξύδι, σόδα, σαπούνι, υγρό καθαριστικό πιάτων ή ρούχων είναι καλό να αποφεύγονται μιας και είναι αρκετά δυνατά και μπορούν να προκαλέσουν άμεση ή μακροπρόθεσμη φθορά στα παπούτσια. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγή στο χρώμα τους.

Πλύσιμο των sneakers στο πλυντήριο.

Αρκετοί στην ερώτηση πως να καθαρίσω τα αθλητικά παπούτσια και τα sneakers, απαντούν: “Βάζοντάς τα στο πλυντήριο.” Παρακάτω θα δούμε αν είναι ο καλυτερος τρόπος και γιατί.

Είναι καλό να μην πλένουμε τα αθλητικά παπούτσια ή τα sneakers στο πλυντήριο. Μία τέτοια πλύση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα παπούτσια, όπως:

  • να ξεκολλήσουν άμεσα ή αργότερα οι σόλες
  • να δημιουργηθούν κιτρινίλες
  • να ξεθωριάσουν
  • στην περίπτωση που τα παπούτσια έχουν περισσότερα από ένα χώματα, μπορεί το ένα χρώμα να βάψει το άλλο.

Ωστόσο, ακόμη και αν αποφασίσουμε να πλύνουμε τα παπούτσια μας στο πλυντήριο, θα επιλέξουμε ένα πρόγραμμα λίγων στροφών, μικρής διάρκειας, χαμηλής θερμοκρασίας κάτω των 30 °, και το κατάλληλο απορρυπαντικό πλυντηρίου για παπούτσια.

super-gel-cleaner-250ml-tarrago
super-gel-cleaner-250ml-tarrago

Το παραπάνω προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πλύση στο χέρι. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την αντίστοιχη πλύση.

Πλύσιμο των sneakers στο χέρι.

Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να πλύνουμε τα παπούτσια μας είναι στο χέρι. Σε αυτό θα μας βοηθήσει μία βούρτσα ή ένα σφουγγάρι και το κατάλληλο καθαριστικό.

sneakers-brush-tarrago
sneakers-brush-tarrago
vourtsa-rouxon-papoutsion-oval
βούρτσα
Sponge Cleaning
Sponge Cleaning
βούρτσα για καστόρ
βούρτσα για καστόρ

Κατάλληλο Προϊόν Καθαρισμού για αθλητικά και sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια και τα sneakers συνήθως είναι φτιαγμένα από δέρμα ή συνθετικό δέρμα και ύφασμα. Ενώ οι σόλες τους είναι από λάστιχο ή eva.

Για να καθαρίζουμε με ασφάλεια τα αγαπημένα μας sneakers, έχουν δημιουργηθεί σειρές προϊόντων εξιδεικευμένες για sneakers.

Σας παρουσιάζουμε μερικά προϊόντα για καθαρισμό, που τα έχουμε δοκιμάσει σε πάρα πολλά παπούτσια στο εργαστήριο μας vibram sole factor volos και σας τα προτείνουμε.

SNEAKERS CLEANER TARRAGO 125ml
SNEAKERS CLEANER TARRAGO 125ml
sneakers-cleaner-wasc-tarrago
sneakers-cleaner-wasc-tarrago

Πώς να διατηρώ τα αθλητικά και τα sneakers καθαρά;

Αν μπορούσαν τα πράγματά μας να μην λερώνονται ποτέ θα ήταν υπέροχα! Δεν συμφωνείτε; Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για τα παπούτσια μας, ώστε να μην λερώνονται γρήγορα; Υπάρχει λύση και είναι απλή!

Ένα προϊόν προστασίας από τις βρωμιές και τους λεκέδες.

 

TARRAGO SNEAKERS PROTECTOR 125gr
TARRAGO SNEAKERS PROTECTOR 125gr

To Tarrago Sneakers Protector απωθεί την βρωμιά από τα αθλητικά και τα sneakers, και αποτρέπει τυχόν ζημιές στο δέρμα ή στο ύφασμα. Βοηθά στην αποφυγή απορρόφησης νερού από τα sneakers και παράλληλα τα προστατεύει από την βροχή, τις λάσπες, το λάδι και το χιόνι.

Μετά από αυτή την φροντίδα στα αγαπημένα σας sneakers, θα μπορείτε να χαίρεστε ότι κάνατε ότι καλύτερο για να διατηρηθούν περισσότερο!

  • Αν έχετε προβλήματα με τα sneakers που δεν αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο, όπως για λερωμένες σόλες, μυρωδιές κ.λ.π. δείτε όλα τα προϊόντα για sneakers και βρείτε την λύση που ψάχνετε. Πατήστε εδώ: ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ SNEAKERS
  • Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας, [email protected]

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *