Vibram

Γιατί να επιλέξω Vibram;

τι ειναι vibram

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι είναι Vibram; Γιατί να την επιλέξω; Ποια η σχέση της με το περιβάλλον;

Τι είναι Vibram;

Η Vibram είναι παγκόσμια η κορυφαία εταιρία σε υψηλής απόδοσης συστήματα αναγόμωσης. Εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση στα ελαστικά συνδυάζοντας πρωτοποριακά σχέδια με λάστιχα προηγμένης σύνθεσης.

Από την ύπαιθρο, τον βιομηχανικό τομέα, έως τον χώρο της μόδας, το κίτρινο οκτάγωνο της Vibram συμβολίζει την απαράμιλλη καινοτομία και ποιότητα, η οποία δοκιμάζεται με τα πιο αυστηρά πρότυπα.

Tester team

Μια ειδική ομάδα δοκιμών (Tester Team) δημιουργήθηκε από την Vibram για να ερευνά και να επαληθεύει την απόδοση των προϊόντων της στις πιο ακραίες καταστάσεις. Οι δοκιμές εκτελούνται στο ειδικά διαμορφωμένο τεχνολογικό κέντρο (Vibram Technological Center) από τους πιο διάσημους αθλητές υπαίθριων αθλητικών αγώνων.  

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Vibram εδώ και 80 χρόνια έχει κατανοήσει το περιβαλλοντικό πρόβλημα και βάζει συνεχώς νέους στόχους για έναν βιώσιμο τρόπο ανάπτυξης. Με σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Παρόλο που τα πέλματα Vibram είναι αξιόπιστα, υψηλής απόδοσης και ποιότητας, η εταιρία καινοτομεί συνεχώς παράγοντας σόλες όλο και πιο βιώσιμες και μακράς διαρκείας. Εξετάζει προσεκτικά τις παραγωγικές διαδικασίες και την απόδοση βιωσιμότητας των προϊόντων της. Διερευνά νέες ευκαιρίες για επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση των απορριμμάτων παραγωγής. Σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και του περιβαλλοντικά βιώσιμου σχεδιασμού.

Οι Αξίες της

Η Vibram ενδιαφέρεται πολύ, για την καλύτερη ποιότητα, την αντοχή, την καινοτομία, την έμπνευση και την δημιουργικότητα, την δοκιμή των προϊόντων, τα μηδενικά απόβλητα, την ορεινή κληρονομιά και ασφαλώς για τους ανθρώπους!

Μείωση αποβλήτων

Η Vibram έχει καθιερώσει την μείωση των αποβλήτων της τόσο στην παραγωγή όσο και στις εγκαταστάσεις των γραφείων της. Έχει μειώσει κατά 72,4% τα επικίνδυνα απόβλητα για κάθε ζευγάρι σολών που παράγει.

Στόχος της για το μέλλον:  Μέχρι το 2022, πάνω από 60% ανακύκλωση των σολών στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Το 60% της ενέργειας που καταναλώνει, προέρχεται από ανανεώσιμες πήγες.

Δειτε ακόμα:  Vibram Sole Factor τι είναι;

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *