ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
α) με άμεση τραπεζική μεταφορά. (στην άμεση τραπεζική μεταφορά πρέπει να φαίνεται ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας, το όνομα της παραγγελίας ή ο αριθμός παραγγελίας. Οποιοδήποτε τραπεζικό βάρος πληρώνεται από τον καταναλωτή. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις η παραγγελία σας δεν θα σας αποσταλεί.)
β) με πληρωμή με κάρτα (χρεωστική η πιστωτική).
γ) με αντικαταβολή.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
Μπορείτε να πληρώσετε με άτοκες δόσεις (μέχρι 12 άτοκες δόσεις) μέσω της πιστωτικής σας κάρτα. Βάλτε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και θα σας εμφανιστούν οι προτεινόμενες δόσεις που μπορείτε να κάνετε ανάλογα με το ποσό αγοράς. Στη συνέχεια πατήστε πληρωμή για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε βοήθεια καλέστε μας στο 2421316796.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για τις απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση επεκτείνεται 1-3 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.
Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και Σαββατοκύριακα.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα σε προϊόντα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το κόστος της αποστολής παραγγελιών 3,50€ για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις απομακρυσμένες περιοχές. Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι + 2,50€.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής δέματος, ή καθυστέρησης ή αμέλειας ως προς την παραλαβή του δέματος, με αποτέλεσμα την επιστροφή του, η χρέωση που αντιστοιχεί στα μεταφορικά της αποστολής, κοστολογείται στα 7€ (3.5€ Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ 3.5€ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ). Σε περίπτωση μη καταβολής του ανωτέρω ποσού εντός 3 εργάσιμων από την ημέρα επιστροφής του δέματος, η εταιρία μας κινείται νομικά για την αποζημίωση της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Για επιστροφές προϊόντων ή για αλλαγές αυτών η χρέωση των μεταφορικών βαραίνει τον καταναλωτή.
Πριν την αποστολή θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2421316796 για να σας ενημερώνουμε για το ακριβές ποσό επιβάρυνσης σας στην συγκεκριμένη αποστολή και για τον καλύτερο τρόπο επιστροφής του προϊόντος. (Δεν ισχύει η επιβάρυνση όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).